Företagsaktiviteter

Företagsaktiviteter på temat "Foto för Svenssons"

Nu finns något helt unikt för er konferens, kick off eller varför inte på ert företag som en härlig eftermiddagsaktivitet!

“Fotokurser för Svenssons” riktar sig till alla vardagsfotografer och till skillnad från vinprovning/chokladprovning osv så behöver du inte ta hänsyn till om du har nyktra alkholister, diabetiker eller handikappade bland dina anställda. Här kan ALLA vara med!

 

Alla mina företagsaktiviteter vänder sig till deltagare som inte är intresserade av foto! Jo så är det! Idag har så gott som alla hushåll minst en kamera och den kommer alltid fram när det är födelsedagskalas, semestrar, student osv. Det laddas upp bilder i bloggar, på Facebook, Twitter i hundratusentals varje dag! Aldrig har intresset för fotografering varit större! Och kunskapen mindre…

 

Det här passar alla på företaget! Gammal, ung, tränad, otränad, handikappad osv! Du behöver inte ta hänsyn till om du har en nykter alkoholist i gruppen (inte så bra med vinprovning då) eller kanske en diabetiker (där rök chokladprovningen). Du behöver inte ens vara rädd för att någon i personalgruppen kommer att säga ”men det har jag ju redan gjort” eftersom Fotograf Gbg är den enda i Sverige som erbjuder dessa aktiviteter!

Aktiviteterna

 

Föreläsning

90 minuter

 

Smartphones

90 minuter

 

Foto du Luxe

Heldag

 

För Föreningar

Tid efter behov...

Kort videosnutt från föreläsning. [Klicka här]

jenny@fotografgbg.se 070-20 55 695

Copyright © All Rights Reserved