Sociala Medier

Text och bild på sociala medier

Föreläsningen för dig som marknadsför ditt företag på Sociala Medier

Sitter du och gör ändlösa uppdateringar men det går ändå trögt med att få följare och gillare?

Känner du att du lägger ner massor av tid på olika Sociala medier utan att det ger något resultat?

Vill du få dina gillare/följare att bli kunder?

 

 

 

Här är föreläsningen som kommer att göra dig mer effektiv och därmed mer vinstgivande när du marknadsför ditt företag på Sociala Medier!

 

 

Vet du inte VAD så spelar det ingen roll att du vet HUR…

Många föreläsningar om Sociala Medier går ut på att berätta hur du gör inlägg, hur du annonserar, hur du gör din sida i sociala medier och det är viktigt att du vet detta. Men om du sedan inte vet VAD du ska skriva för text och VAD du ska välja för bild så är det ju bortkastad kunskap. Tänk på att ditt inlägg om din tjänst/din produkt ska tävla med spännande saker som senaste bilden på kompisens hundvalp eller dotterns kväll på stan.

Om du inte har koll på exakt vilka bilder som fångar din blivande kunds uppmärksamhet och vilka texter som lockar till att man vill veta mer så spelar det ju ingen roll att du vet hur man gör ett inlägg.

 

 

Dina föreläsare är jag, Jenny Hein, och min kollega Anna Maria Resare. Anna Maria är språkkonsult i svenska och arbetar med effektivisering av texter.

Jag kommer att berätta hur du behärskar din kamera (mobilkamera, pocketkamera eller systemkamera), vad du ska tänka på när du tar bilden och vilka bilder som lockar till mest klick.

Att kommunicera är en vetenskap och det är viktigt att du känner till vad din blivande kund vill har och vad den förväntar sig för information i ett inlägg. Anna Maria berättar hur du ska formulera dig för att snabbt hitta fram och fånga intresser hos din blivande kund.

Tillsammans ger vi dig verktygen att behärska dina inlägg i sociala medier för att få den uppmärksamhet du vill ha!

 

Kommentar från tidigare deltagare:

"Har varit på föreläsning om Social Medier tidigare. Betalade då 4000:- för 9 timmar. Jag hade hellre gått på denna för samma summa!" //Linna, Mailworld

 

 

Kort videosnutt från föreläsning. [Klicka här]

jenny@fotografgbg.se 070-20 55 695

Copyright © All Rights Reserved