Föreläsare

Nybörjarkurs i fotografering

Vill du lära dig fotografera men är känner dig inte helt säker på tekniken? Känner du dig bara förvirrad när någon försöker förklara hur det hänger ihop med bländare, skärpedjup och slutare? Eller har du kanske koll på tekniken men bilderna blir ändå inte som du vill ha dom?


Under hösten håller jag en nybörjarkurs som på ett avslappnat och pedagogiskt sätt lär dig grunderna i fotografering, både det tekniska och bildkomposition. Det är krångligt med tekniska termet men om man förstår att man kan steka en korv på olika sätt (t.ex. fort på hög värme eller långsamt på låg värme) så har man också alla förutsättningar att lära sig tekniken i en kamera och framför allt, lära sig behärska den. Under fyra kurstillfällen á 3 studietimmar blandar vi teori med praktiska övningar så kom med kamera och gärna en bruksanvisning till kameran. 


Kursen kommer hållas på Studieförbundet vuxenskolan i Mölndal.

Läs mer om kursen och anmäl dig HÄR
Företagsaktiviteter på temat "Foto för Svenssons"

Nu finns något helt unikt för er konferens, kick off eller varför inte på ert företag som en härlig eftermiddagsaktivitet!

“Fotokurser för Svenssons” riktar sig till alla vardagsfotografer och till skillnad från vinprovning/chokladprovning osv så behöver du inte ta hänsyn till om du har nyktra alkholister, diabetiker eller handikappade bland dina anställda. Här kan ALLA vara med!


Alla mina företagsaktiviteter vänder sig till deltagare som inte är intresserade av foto! Jo så är det! Idag har så gott som alla hushåll minst en kamera och den kommer alltid fram när det är födelsedagskalas, semestrar, student osv. Det laddas upp bilder i bloggar, på Facebook, Twitter i hundratusentals varje dag! Aldrig har intresset för fotografering varit större! Och kunskapen mindre…


Föreläsningen skräddarsys efter era behov och självklart kommer jag ut till ert företag eller där ni håller er konferens. För offert: jenny@fotografgbg.se